В рамках дев’ятого туру “Еліт ліги” ДЮФЛ представники ДЮСШ “Атлет” зустрінуться зі “Зміною-Оболонь”. Ці протистояння можуть стати ключовими у сезоні, адже до завершення першого етапу залишається всього два тури, а “оболонці” випереджають нас на два пункти в Загальному клубному заліку.

Також варто відзначити, що таку ж саму кількість очок, як і “Атлет”, має “ОК ім. Піддубного”, а “ДЮСШ-26” відстає від “жовто-чорних” всього на чотири пункти.

Протистояння “Атлета” та “Зміни-Оболонь” стануть центральним  у цьому турі.

CREATOR: gd-jpeg v1.0 (using IJG JPEG v62), quality = 90

U-17. Тренер – Гринчук Роман Миколайович

В минулому турі команда Романа Гринчука розписала мирову з “Прем’єр-Нивою” (0:0), яка є лідером нашої підгрупи. Наш майбутній суперник “Зміна-Оболонь” знаходиться на відстані однієї перемоги від нас.

В матчі першого кола “Атлет” обіграв “Зміну-Оболонь” з рахунком 3:1. Голами відзначалися Бабич, Шевчук, Лєднєв.

ю17

U-17. “Зміна-Оболонь” – “Атлет”. Субота, 31 жовтня, 13:00. Стадіон “Ювілейний”, Буча.


 U-16. Тренер – Нахабов Сергія Владиславович

Команда Сергія Нахабова на тижні грала домашній матч перенесеного сьомого туру проти “Прем’єр-Ниви”, програвши зустріч 2:3. Голами відзначилися Педченко та Колесник. А в матчі тижневої давнини “Атлет” U-16 зустрічався з “ОК ім. Піддубного” і розписав нульову нічию.

Наш суперник “Зміна-Оболонь” є лідером таблиці з великою перевагою від переслідувачів.

Окремо потрібно відзначити особисті здобутки нашого Ярослава Колесника, який забив п’ять голів у сезоні і разом з гравцем “ВОДЮСШ” ділить перше місце в списку кращих бомбардирів.

ю16

U-16. “Атлет” – “Зміна-Оболонь”. Субота, 31 жовтня, 12:00. Стадіон “Атлет”, Київ.


 U-15. Тренер – Зборовський Вячеслав Миколайович 

Підопічні Вячеслава Зборовського в минулому турі на класі переграли вінницьку “Прем’єр-Ниву”, забивши вдома два голи і не пропустивши жодного. Два голи забив Денис Бредельов.

“Зміна-Оболонь”, з якою зустрічатиметься “Атлет”, нині займає п’яту строку в таблиці. Своєю чергою, “жовто-чорні” очолюють таблицю, маючи перевагу в два очки перед “ДЮСШ-26”.

В першому колі “Атлет” вдома розібрався з “оболонцями” 3:1. Голи забивали Шульга, Бредельов і Топіха.

Наш Денис Бредельов є лідером бомбардирських перегонів. З дев’ятьма голами “атлетівець” займає перше місце, маючи гандикап від другого місця в чотири м’ячі.

ю15

U-15. “Зміна-Оболонь” – “Атлет”. Субота, 31 жовтня, 15:00. Стадіон “Ювілейний”, Буча.


 U-14. Тренер – Отльотов Олександр Валентинович

Команда Олександра Отльотова за останній тиждень грала двічі в ДЮФЛ. Минулого тижня “атлетівці” в гостях програли “ОК ім. Піддубного” 1:4. Єдиний м’яч нашої команди забив Гармаш. Також посеред тижня “Атлет” грав матч перенесеного сьомого туру проти “Прем’єр-Ниви”, зігравши внічию 2:2. Голами відзначилися Гармаш та Яковенко.

Поєдинок проти “Зміни-Оболонь” для команди U-14 може стати одним з ключових в цьому сезоні, адже саме з “оболонцями” наші хлопці ділять першу строку турнірної таблиці за два тури до завершення.

В першому колі ці команди розписали мирову 1:1. За “Атлет” забивав Гармаш.

Варто зазначити, що Євген Гармаш з чотирма голами займає друге місце в гонці бомбардирів, до першого місця – всього два м’ячі.

ю14

U-14. “Атлет” – “Зміна-Оболонь”. Субота, 31 жовтня, 14:00. Стадіон “Атлет”, Київ.


Бажаємо нашим хлопцям тільки максимальних результатів цими вихідними. Цей тур може стати вирішальним для ДЮСШ “Атлет” в цьому сезоні ДЮФЛ.