23-26 жовтня юні гравці “Атлета” 2008 року народження брали участь у міжнародному турнірі Utmost Cup 2019, де здолавши всіх на своєму шляху стали переможцями!

Ми поспілкувалися з головним тренером Євгенієм Михайловичем Чуприною стосовно його вражень від турніру.

 – Які ваші враження від виступу на Utmost Cup? За рахунок чого вдалося перемогти всіх?

Враження від турніру дуже позитивні. Це стосується не тільки складу учасників-команд, які змагалися на турнірі. Але й організація була на гідному рівні. Якщо перемогли всіх – значить, не дарма працюємо на тренуваннях. Команда продемонструвала потужний футбол, хлопці молодці!

– За яку перемогу на турнірі найбільше пишаєтесь своєю командою, з ким грати було найважче?

Важкою була перша гра з “Поліссям”, коли ми забили переможний гол на останній хвилині. Також я би виокремив перемогу над Шахтарем, рівень їхніх виконавців дуже високий.

– Як команда виглядала у фіналі з “Чорноморцем”?

Вважаю, що в фіналі ми були більш спокійніші, що і позначилося на результаті. Що цікаво, вже третій рік поспіль на різних турнірах перетинаємось саме з “Чорноморцем”: раз у фіналі, і раз у півфіналі – обидва рази перемагали.

– Як прокоментуєте результати на Чемпіонаті Києва, подальші цілі на сезон?

На сезон ставимо задачі, перш за все, навчатись і покращувати індивідуальну майстерність та командну взаємодію. І якщо будемо сумлінно виконувати поставлене і старанно працювати на тренуваннях, то результати обов’язково прийдуть. Всім дітям бажаю здоров’я, наші гравці зарекомендували себе справжніми бійцями на полі!